Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Hemgjord mintkola till e-cigaretter

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Hemgjord mintkola Shake N´ Vape e-vätska.se.

Den vätska man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska utan nikotin.

e-juice

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det fräscha sättet att sluta röka tobak är med e-cigg. Man fortsätter röka, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Aromer av frukt, nötter, tårtor, diverse sorters konfekt, mentol och örter är vanliga.

Gräddkola med mint förväntas bli aktuell eftersom den har en ädel arom av Gräddkola med en aning mint. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan göra allt från design till personliga varumärken och aromer för kunder.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Dessa saluförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.