Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att röka urval bland annat med den populära FillUp aromen Jordgubb.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Jordgubbar.se.

e-vätska

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att blossa tobaksprodukter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri bas om hen så vill.

Denna Jordgubbar FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det fräscha sättet att sluta tobaksröka är med e-ciggen. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Jordgubb har en smak av Färska svenska fruktiga jordgubbar. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Bolaget i UK expanderade kraftig med assistans av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan erhålla det.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Vejpare uppskattar den rena nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

vape

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Merparten av bolagets produktion går på export. Företaget tillverkar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka enbart saluförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.