6 varierande lotterier hos Eurolotto som kan generera drömvinsten

Varje svensk bör prova lyckan med hjälp av Eurolotto

Svenskarna har nu börjat få upp ögonen för att spela allt mer på lotto online. Insikten om att vinna helt enorma summor har börjat få fäste hos svensken. Det är flertal lottospelare världen över som spelat online sedan tidigt 2000-tal. Så fullkomligt nytt är inte fenomenet. Det finns emellertid en sund anledning till att många har avstått från att spela online. Spelbolagen är nämligen mer eller mindre seriösa och det har varit besvärligt för många att hitta ett spelbolag som känns tryggt.

För svensken rekommenderas Eurolotto. Det är nämligen ett spelbolag som drivs och ägs av svenska spelkoncernen Cherry. De har varit verksamma inom spelbranschen sedan 1960-talet och har sedan en tid tillbaka också etablerat sig som en dominerande aktör på webben. Cherry har massor goda omdömen och har ett etablerat anseende om att ta trygghet och säkerhet på största allvar.

Hos Eurolotto finns det 6 olika lotterier att delta i. En del har sitt favoritlotteri som de alltid spelar på medan andra spelar flera parallellt. Det finns dock några faktorer att ha i åtanke när man väljer vilket eller vilka lotterier man väljer att spela på. Priset för en lottorad varierar mellan de olika lotterierna, och vinstplanerna varierar därutöver. Två av lotterierna erbjuder att spela på ett färre nummer vilket naturligtvis medför att sannolikheten för att vinna ökar. Dock är vinsterna inte lika höga som hos de lotterier där man spelar på 7 nummer.

Euro Millions
Ett av världens största lotterier Euro Millons, som är störst i Europa, etablerades 2004. Lotteriet har spelare från hela världen och vinstern a som Euro Millions delar ut är enorma. Den största jackpottvinsten som delats ut gick på 190 miljoner euro. En lottorad kostar 3 euro och man spelar på fem tal mellan 1 och 50 och att man väljer 2 ”lucky star”-nummer. Lottodragningarna äger rum i Paris kl. 21:00 CET varje tisdag samt fredag.

Euro Jackpot
Ett förhållandevis nyetablerat lotteri heter Euro Jackpot som lanserades 2012. Det har på kort tid blivit ett av världens mest populära lotteri. Den högsta vinsten har än så länge uppgått till 61 miljoner euro men kan kliva upp till 90 miljoner euro. En lottorad kostar 2,50 euro. Folk från 16 olika länder spelar på Euro Jackpott och dragningarna hålls i Helsingfors fredagar kl. 20:00 CET.

Mega Millions
Mega Millions är lotteriet med stort ”L”. De har delat ut den högsta vinsten någonsin på ofattbara 656 miljoner dollar. Jackpotten hos Mega Millions utgår ständigt på 15 miljoner dollar men växer sig ofta större till hundratals miljoner dollar. På onsdagar samt lördagar äger dragningarna rum.
spela lotto usa

Powerball
Powerball är ett amerikanskt lotteri som alltid erbjuder en jackpott på åtminstone 40 miljoner dollar. I högt tempo brukar dock jackpotten tillta till hundratals miljoner dollar. Den hittills högsta vinsten är på 590 miljoner dollar. På torsdagar samt söndagar finns lotterna tillgängliga via Eurolotto. En lottorad hos Powerball innehåller 5 nummer mellan 1 och 59 och ett ”powerball”-nummer.

Lotto 6/49
Tysklands största lotteri heter Lotto 6/49 och gör utbetalningar på över 5 miljarder euro varje år. Högsta hittills största jackpott är på 45 miljoner euro. Två varierande jackpottar delas varje vecka ut. På onsdagar kl. 18:00 CET lottas en jackpott på 100 000 000 euro ut, och en dubbel jackpott på 200 000 000 euro lottas ut på lördagar kl. 19:00 CET.

Super Enalotto
På 1950-talet startades Super Enalotto som är ett av Italiens största lotteri. Det är ett lotteri som till skillnad från de övriga har så mycket som tre dragningar i veckan – tisdagar, torsdagar och lördagar kl. 20:00 CET. Rekordutbetalningen har hittills varit 177 miljoner euro men jackpotten är i själva verket obegränsad.