6 skilda lotterier hos Eurolotto

Bli mångmiljonär på Eurolotto

Gör dig redo för ett lotteri som kan generera drömvinsten. Vinn över 100 miljoner euro. Att spela via Eurolotto är tryggt och säkert med tanke på att det ägs av svenska spelkoncernen Cherry. Det är betydelsefullt att kunna våga testa att spela på lotto online. Att låta bli kan ju faktiskt innebära en förlust. Allt fler svenskar har börjat spela på Eurolotto och upptäckt vilka enorma vinster som delas ut.

För att starta och spela på Eurolotto krävs ett konto. Det är enkelt och smidigt att registrera sig. Fyll först i personlig information på ett formulär online. Därnäst skickas en bekräftelse till den e-postadress man har uppgett. Efter man sedan har klickat på bekräftelselänken som är bifogad i mailet kan man spela sin första lottorad. Tänk dock på att för att få medverka i en dragning måste spelkupongen lämnas in senast trettio minuter före dragning.

Lotterier som har gett mest i vinstutdelning är bland annat Euro Millions. Det är ett lotteri som folk över hela världen spelar på. Det är många som vunnit och får vara med om att bli mångmiljonärer, vilket händer varje vecka. Lotteriet går ut på att man väljer 5 siffror av 50 och dessutom 2 så kallade lyckostjärnor av 11. En rad kostar bara 2,35 euro styck, och varje tisdag och fredag kl. 21:00 sker dragningar i Paris som naturligtvis kan bevittnas live online.
hur spela bingolotto

Det finns också något som kallas Boosterball vilket är ett tillval för varje lottsedel. Man väljer tre boosterbollar att använda och väljer önskad insats från 1 euro till 10 euro. Ifall alla tre boosterbollar matchas med de nummer som dras är det möjligt att vinna allt från 1000 euro till 10 000 euro. En vanlig utdelning för alla korrekta nummer genererar dock enbart 12 euro.

Vill man inte riskera att missa att deltaga i ett lotteri och gå miste om vinstchanser så är det bra att skaffa ett abonnemang. Det innebär att det kommer bli enklare att spela. Man behöver inte fundera på att välja om samma nummer varje vecka. Du kan nämligen låta din givna lottorad stå kvar i väntan på att den en vacker dag ska slå in och generera en kolossal vinstsumma.

Euro Millions har varit igång som lotteri sedan februari 2004. Sedan dessa har lotteriet levererat enorma jackpottar och gjort många människor rika. Det händer kontinuerligt att jackpottar överskrider 100 000 000 euro, men det finns ett par från Skottland som har rekordet på hela 180 000 000 euro.

Den som spelar på Eurolotto för första gången ges en pengarna-tillbaka-garanti som en välkomstbonus. Det innebär att man rentav har chans till en av världens största jackpott till fullo kostnadsfritt

Ett vanligt spel innebär en enda dragning. Dock kan man prenumerera på något som kallas nummerväljaren ifall man vill medverka i flera dragningar i följd. Det finns också möjlighet att slumpa sin rad. Systemet tar då slumpmässigt fram lottonummer med dem bästa vinstalternativen.

Efter varje dragning skickas ett meddelande till spelarna och eventuella vinster tillförs per automatik på spelarens konto.