28 miljoner i jackpott till Linköpingsbo

I år bjöd nationaldagen på ännu en anledning att fira flaggdagen för 42-åriga Christer från Linköping, som efter en gynnsam vinst på spelautomaten ”Mega Fortune” nu kan titulera sig mångmiljonär.

Ett spel på 20 kronor gav arbetslösa Christer en vinstsumma på lite mer än tre miljoner euro, drygt 28,2 miljoner kronor, och säkrar nu hela hans ekonomiska livstid.

– Det känns totalt surrealistiskt, jag har inte kunnat blunda en sekund i natt, säger vinnaren Christer, 42-år från Linköping. Vinstpengarna skall investeras i aktier och fonder, men jag kommer självklart se till att hava en aning roligt också. Några resor med familjen och anskaffa en ny bil exempelvis, fortsätter han.

Spela Mega Fortune med startbonus

HÄR

I höstas delade ComeOns ”Mega Fortune”, onlinespelet med extra stora jackpottar, ut 109 miljoner kronor till en 20-årig norsk elev.

Den vinstsumman gav ComeOn en plats i Guiness rekordbok som den största jackpottutbetalningen på en spelautomat online.
– Vi kan blott gratulera, det är ett fantastiskt stort belopp det handlar om.

Vi önskar Christer all lycka i framtiden samt ser fram gentemot Mega Fortunes nästa mångmiljonvinst, uttalar sig Thomas Bertilsson på ComeOn.

Gert Gambell säger i en kommentar att ComeOn är ett ärligt företag som man kan lita på då man vinner jättesummor och tipsar om att ta Bonusen ovan och “Ge Turen En Chans” som han brukar säga. Men spela bara för pengar Du har rådatt förlora – många måste förlora för att det skall bli så enorma jackpottar.