Vietnamesisk kanel ger snabbare muskeltillväxt

Ett dopingmedel bland bodybuilders som är förhållandevis vanligt men livsfarligt är insulin. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel bidrar till en liknande tillväxt i muskelmassa – fast inte med farliga bieffekter. Gert Strand AB släpper nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En äkta muskelfrämjare

Att kanel, och i synnerhet Saigonkanel, har hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som människor har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen har ännu fler egenskaper som gynnar människors hälsa – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens potential att utvidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler växer när man tränar och äter i enlighet med konstens regler, men det finns många saker som man kan uträtta för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att anlägga omfångsrika muskler, men samtliga medför de enorma hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är okej att vilja bygga muskler, men det bör ske på ett hälsosamt sätt och det är här kanelen gör entré.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som stimulerar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska klara av att fånga energin som kommer in genom mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin som muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad likaså kanelen gör i kroppen på en person som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ökar muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få övriga ämnen som samtidigt får dessa resultat eftersom det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, precis på det vis som är önskvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna känt till i årtionden, diabetiker rekommenderas inte allt för sällan ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många förebyggande åtgärder förstås. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas också förbränningen av detsamma och i enlighet med en del undersökningar kan oerhört intensiv kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den bästa

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och förekommer i högst dos i extrakt av vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja innefattar kanelaldehyd! För maximal verkan utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som också finns i kanel, kan man ta en daglig dos på upp mot fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med Saigonkanel!

Kanel är väldigt gott i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en pigg promenad på åtminstone en halvtimme och sedan en stadig, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt ges ytterligare fördelar av Saigonkanelen då den också visar tendenser till att främja ketos. zone bantning
.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!