Saigonkanel

Det finns mängder av fördelar att påträffa med hjälp av ketogena dieter som exempelvis Atkins och LCHF. Att kunna äta sig mätt på goda saker och ändå tappa i vikt är för flera ett drömscenario som blir sant tack vare den ketos som kroppen försätts i när den inte får i sig kolhydrater. Somliga har tufft för att hamna i ketos hur mycket de än anstränger sig, vanligen därför att deras insulinkänslighet är låg – då är det dags att testa Gert Strand AB:s Saigonkanel!

Vad är Saigonkanel?


Kvalitetskanel från Vietnam genom Gert Strand AB

Saigonkanel är närbesläktad med Kassiakanelen, som är den sorten vi finner i de flesta matvarubutiker. Saigonkanel är dock avsevärt rikare gällande såväl smak som goda egenskaper än vad lågpriskanelen är – och svårare att få tag på. quetzala bantning
. Nu blir det dock plötsligen smidigare att få tag på kvalitetssäkrad vietnamesisk kanel, därför Gert Strand AB inkluderar denna enastående krydda i sitt utbud.

Saigonkanel växer i centrala Vietnam, relativt långt från Saigon fastän sitt väletablerade smeknamn, och besitter otroliga egenskaper ur väldigt många olika perspektiv. Ett av perspektiven är att vietnamesisk kanel hjälper kroppen att sikta mot ketos genom att förbättra insulinkänsligheten och skapa balans i systemet. Att det skulle vara något så spartanskt som just kanel för att åstadkomma denna lilla knuff var det förmodligen inte många som gissade, men djupdyker man en aning i ämnet så blir det snart oerhört självklart.

Höjer insulinkänsligheten

Kanel har länge ansetts hälsosam, för diabetiker i synnerhet, med tanke på att kanel balanserar blodsockervärdet, man slipper de västa topparna samt de djupaste dalarna. Nu visar det sig att just Saigonkanel ger dessa effekter mångfalt.

Saigonkanelens fördelar i kampen mot fettet

Om man är en ordinär konsument som äter en aning av varje, dvs. att man inte tillskriver sig någon särskild, kolhydratsreducerad diet, så har man även fortsättningsvis allt att vinna på ett kontinuerligt intag av Saigonkanel. En studie visar att Saigonkanel kan öka förbränningen av blodsockret i fettcellerna upp till 20 gånger vanlig fart, samtidigt som samma kanel öppnar upp i musklerna för energin att träda in. Saigonkanel assisterar kroppen att bränna loss fettmolekyler från fettvävnaden medan den hjälper energin att ta sig in i musklerna. Bättre assistans att komma i form hittar man inte i någon kemisk medicin.

Hur får man i sig Saigonkanelen?

Med tanke på att Saigonkanel innehåller en tämligen hög halt av kumarin som är ett giftigt ämne och vid extrem överdosering kan resulteraiI leverproblem, så rekommenderas man att maximalt äta fyra gram vietnamesisk kanel om dagen. Kanske kan man höja dosen något om man är storvuxen. Så lite som ett gram har visat sig ge gynnsam effekt för att försättas i ketos, så det bästa är om man kan experimentera sig fram till en dos som känns tillräcklig för en själv.

Kanel är gott på massor av saker, det är ju trots allt för smakegenskaperna som kanelen är känd för över hela världen. Ha en aning vietnamesisk kanel i kaffet så ges du en ny dynamisk upplevelse. I kötträtter och efterrätter är kanel likaså en självklar ingrediens.

Handla Gert Strand AB:s exklusiva Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.