Saigonkanel – hjälper dig mot bättre resultat för styrketräningen

Ifall du kunde upptäcka en substans som ökade muskelmassan vid träning, samtidigt som den även skruvade upp kroppens blodsockermetabolism och därmed ökade fettförbränningen, visst hade du blivit nyfiken? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är till fullo naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du köper är av högsta kvalitet.

Den bästa kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte från området runt den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är nära relaterad med Kassiakanel som är den typ vi oftast finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. bantning blodgrupp.

Vietnamesisk kanel förhöjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att utjämna blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och kontinuerlig intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna därför att kanelen höjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel och diabetes och de flesta studier visar på att diabetiker gagnas av att äta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med addera mindre insulin är vad som föreskrivits från början (detta ska emellertid alltid förekomma i samråd med doktor efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det handlar om styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp åt 4 gram Saigonkanel per dag gynnar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer benägna att samla energi om det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är emellertid inte bara åt muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig också ha gynnsam följd för de som vill förbränna fett. Generellt går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa fantastiska förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i samband med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring medför att blodsockret tas upp långsammare från fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner stora mängder av glukosen förbrännas före inlagring i fettcellerna sker. Den som vill tappa i kroppsfett och samtidigt eskalera i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Många stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och speciellt Saigonkanel, skänker en lång rad andra vinster, förutom sådana som har med blodsocker, vikt samt muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är dåligt, ämnet kumarin kan vid för mycket konsumtion leda till leverproblem, men en dos på 2-4 gram per dag ger uteslutande positiva effekter för hälsan och formen.

Handla kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om vanlig lågpriskanel ur flera aspekter men den främsta, tydliga skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både lukt och smak, så mindre dos behövs för att uppnå samma smaknivå. Detta gör att det lite högre priset på Saigonkanel kontra vanlig kanel enkelt motiveras, särskilt med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs via Gert Strand AB är av bästa sort – och jämt fräsch. Du hittar Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.