Väck barnasinnet genom att dricka smultronvatten

En av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten är Smultron. Succén fortsätter för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och utbudet växer. Bortsett från de tre senaste vattenaromerna tillkommer även två nya smaker för grädde. Att Strands smaksättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkert till succén, men det råder ingen osäkerhet om att aromerna är värdiga all uppmärksamhet.

bubbelvatten smakeraqviasodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Aromhusets smultron för en tillbaka till barndomens sena somrar. Man gick ut i skogsbrynen eller till vägkanterna för att samla på sig dessa naturens smågodis. Traditionen innebar att man skulle trä de små smultronen på strån, men vanligtvis hann de inte så långt utan slank ned i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som ser ut som mindre jordgubbar, har en mycket söt och len arom som framför allt gillas av barn. Dock inte sagt att smultron inte skulle attrahera vuxnas entusiasm, en mer uppenbar smak av sommar, sol och grönska får man eftersöka.

Att intaga kolsyrat vatten med smak ersätter normalt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten allt mer. Varför dricka trist när man kan dricka skoj? De smaksatta vattensorterna som finns ute i butikerna kostar jättemycket om man jämför kranvattnet hemma, likväl går försäljningen glänsande! Kranvattnet är det hälsosammaste vatten man kan få tag på i Sverige, rent och fräsch och kristallklart. För att pigga upp det en aning gör man klokt i att skaffa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin går att få tag på för nedanför tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till många liter. Ifall man verkligen gillar kolsyrat vatten så är det här en briljant satsning. Man får purfärskt bubbelvatten, med exakt den mängd bubblor man önskar. Med Gert Strand ABs smaksättare får man därjämte precis den arom man önskar, ifall det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller storfavoriten Citron. Hela 23 smaker finns inom Strands utbud, alla med sin särskilda arom och beundrarskara.

De andra två nykomlingarna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ytterligare ett omtyckt, svenskt bär, samt en aningen mer våghalsig smaksättare för kolsyrat vatten.

En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer rymmer 30 ml, det är små flaskor det handlar om. Fastän sin ringa mängd så räcker flaskan till att krydda hela 15 liter kolsyrat vatten så priset per liter är mycket liten. Äger man ingen kolsyremaskin går det bra att droppa de goda essenserna i smaklöst kolsyrat vatten om man vill.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med två ml som är lagom till 1 liter vatten. Man kan också nyttja sig av den medföljande pipetten som är särskilt funktionell när man önskar dosera mindre mängder vatten.

För att införskaffa Aromhusets Smultron, alternativt något övrigt ur Aromhusets upplaga så gör man det billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här finns alla smaker ur samtliga serier. Driver man en affärsverksamhet och önskar lägga pengar på större flaskor finns några smaker att hitta i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig själv en tjänst och smaka Aromhusets bordsvattenarom med arom av Smultron, slut ögonen och dröm dig åter till barndomens somrar och samtliga små smultronställen de kantades av.