Uppfräschande med kolsyrat pepparmintsvatten

Om du önskar smaka något nytt så rekommenderas ett nytt bordsvattenarom från Aromhuset med arom från Pepparmint. Tack vare att smaksätta sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett uppfriskande vatten som råder gottgörelse på den torraste av munnar. Denna nya smak från det redan framgångsrika företaget Gert Strand AB kommer att bli legendarisk!

smaksatt kolsyrat vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Pepparmint är en vanlig arom på tuggummin, när personer vill fräscha upp sina munnar en aning. Nu kommer den fräscha pepparmintssmaken också som vattenarom! Friskare vatten än kyligt, kolsyrat pepparmintsvatten får man minsann leta efter.

Aromhuset hade sedan tidigare ett stort sortiment gällande smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har företaget bakom succén släppt ännu 3 smaker för att utöka sortimentet och däribland finner man smaken pepparmint. De andra två smakerna är lingon och smultron, välbekanta smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är helt klart aningen mer av en udda arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men draget är brilliant! Vattnet som blir när man kryddat det med Aromhusets pepparmint är utmärkt uppfriskande och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter kryddat vatten. Doseringsråden är 2 ml per liter vatten och man måste se till att hålla sig till det då överdosering kan skänka en besynnerlig eftersmak.

Aromhusets smaker tillsätter nämligen bara arom, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförelsebart med det kryddade kolsyrade vatten man finner ute i butikerna, med den stora prisskillnaden som främsta skiljaktighet. Om man dricker stora mängder smaksatt bubbelvatten så gör man sannerligen sin portmonnä en service tack vare att införskaffa en egen kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan finna kommer ändå från våra svenska kranar, så det finns bara fördelar.

När man beställer en pava av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. I och med det är en så liten kvantitet arom som ska tillsättas så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Ibland kanske man därutöver endast vill krydda ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man lagom mängd till en liter vatten.

För den som försöker dra ner på kalorierna är Aromhusets pepparmint, inklusive alla andra vattenaromer i Gert Strand ABs sortiment, fantastiska uppiggare. Man brukar önska hålla sig frånvarande från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har definitivt ingen verkan på blodsockret. Inga kolhydrater och noll kalorier medför att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och alla oss som önskar gå ner en aning i vikt, men på samma gång uppskattar att hälla i sig gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika bra för svettiga sommardagar som till kryddstarka middagar bland stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en ren förnimmelse i munnen alldeles tvärt, den går inte ens att mäta med övriga metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också produkter som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras just nu var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett mycket lyckat sådant.