Tillverka ditt eget, kalorifria lingonvatten

Aromhuset presenterar nu en svensk klassiker bland bordsvattenaromer, nämligen Lingon. Aromhusets lingon kan användas varje dag, året om, utan att bidra ens diet några kalorier, endast gudalik, äkta smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu presenterar en färsk smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som å andra sidan är udda i många andra länder. Det är rött i färgen och har ofta ömsint, sötsur smak som för tankarna till skogen. Barn älskar att plocka lingon och förtära så hela ansiktet blir rött.

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Ihop med den nya lingonsmaken släpps ytterligare två övriga smaker till Aromhusets redan breda utbud, vilket gör att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att hitta på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och köpa en flaska Ramlösa eller Loka för dyra slantar. Det är framtaget att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en väldigt förståndig satsning som man fort tjäna in om man dricker stora mängder kolsyrat vatten. Det går självklart att göra egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man intet mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar runt 30 kr och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska mixa två ml arom till en liter kolsyrat vatten och det kan antingen åstadkommas med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som medföljer när man köper aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare val till läsk och om barnen tillåts utse smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de mestadels att det är det bästa man kan hälla i sig. Sanningen är att smaksatt vatten är väldigt gott, Aromhusets smaker smakar naturligt och skänker precis lagom mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha för mycket smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man minsann lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i många år och utvecklar sortiment och produkter ständigt. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Samtliga dessa produkter är perfekta för de som håller olika typer av dieter och önskar minimera sitt intag av kalorier och kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker eftersom de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att testa Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och handla en flaska, alla försändelser skickas utan fraktkostnad!