Söt och len smak av vanilj i ditt kolsyrade vatten

Aromhusets smak Vanilj skänker söt smak åt ens kolsyrade vatten, ens godsaker, eller varför inte ens hemgjorda glass? Smaken av vanilj är mångfasetterad, söt och mjuk och passar till massor av annorlunda saker. Med hjälp av flaskans kapsyl blir doseringen enkel och varje liten flaska på endast 30 ml essens, räcker till hela 15 liter vatten.

Aromhuset, som marknadsförs av Gert Strand AB, lanserar nu smaken Vanilj. Denna essens är otroligt praktisk till flera skilda saker då smaken av vanilj passar till så väldigt mycket. Aromhusets essenser är i synnerhet framtagna för att smaksätta kolsyrat vatten och Vanilj är inget undantag. Tillsammans med 2 ml av Aromhusets Vanilj i en liter kolsyrat vatten får man en mild, len och söt smak på sitt bubbelvatten.

Essenserna har dock flera användningsområden, säger säljare Thomas Ström, man kan ha några droppar i sin grädde samt servera ihop med färska jordgubbar, blåbär eller hallon. Man kan även framställa hemmagjord glass alternativt vaniljsås och låta Aromhusets Vanilj bidra med smak.

Fördelen med Aromhusets aromer är att de är otroligt smakrika och goda utan att innefatta vare sig socker alternativt kemiska sötningsmedel, vilket medför dem till ett alternativ man kan ta till för att smaksätta sin vardag med gott samvete. Såväl barn som vuxna gillar den söta smaken av vanilj och genom att ha essens i sitt kolsyrade vatten har man plötsligt ett fullgott och smalt alternativ till alla sötsliskiga drycker.

bubbelvatten smakeraqviasodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Vi dricker mer och mer smaksatt kolsyrat vatten och idag saluför butikerna mer av de smaksatta bubblorna än de naturella. Strand, som ligger bakom Aromhusets smaker, anser dock att utbudet fortfarande är alldeles för begränsat, i synnerhet när det gäller smakintensitet. Det man finner bland hyllorna i affärerna är otroligt svagt smaksatta drycker och genom att istället personligen tillföra essens kan man välja hur mycket man vill ha.

Strand rekommenderar 2 ml essens per liter vatten, men understryker att det är en generell måttstock. Vill man ha klent bubbelvatten som påminner om det man handlar färdigsmaksatt så har man i hälften, och tycker man om rejält med smak så doserar man mer frikostigt.

Doseringen är okomplicerad och sker med hjälp av den lilla flaskans kapsyl som rymmer 3 ml, eller med den speciellt framtagna doseringspipetten.

Det är så angeläget att få i sig tillräckligt med vatten, men vanligt, slätt vatten blir hastigt trist. Kolsyrat vatten är festligare, men också det kan kännas tråkigt i längden. Med hjälp av Aromhusets stora sortiment av inte mindre än 16 smaker behöver det aldrig mer kännas tråkigt att inta vatten. Variationsmöjligheterna är flera då smakerna med fördel kan blandas. Just Vanilj blandar sig t ex mycket väl med de aningen syrliga bärsmakerna, eftersom balansen av syrligt och sött blir riktigt god.

Thomas Ström påpekar att Gert Strand AB nu söker nya återförsäljare av Aromhusets smakessenser, som med sin hälsosamma specialitet har revolutionerat marknaden för smaksatta drycker.