Smaksätt ditt kolsyrade vatten

Intresset för kolsyrat vatten har stigit rejält de senaste åren, vi nöjer oss inte längre med simpelt kranvatten utan vill ha bubblor och smak för att känna oss nöjda. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så tufft att motstå alla frestande alternativ.

sodavatten smakersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och folk släpar tunga 2-literflaskor till och från butikerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att rena munnen med mellan tuggorna och äger de ren smak av någon god frukt alternativt goda bär så är det hela självfallet ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man gärna undviker att föda sina barn med, och sig själv med för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett bra alternativ!

Med en kolsyremaskin spar man både pengar samt energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmabruk så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet ganska mycket. Själva kolsyremaskinen kan man hitta för så lite som 600 kronor, men de kan även kosta ett par tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man mycket kolsyrat vatten tjänas dessa slantar in ganska raskt och kolsyrepatronerna är inte speciellt kostsamma.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att ge smak åt sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, utan socker och sötningsmedel och onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer räcker för att tillhandahålla smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är tillräckligt för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns dessutom i generösa 270 ml-flaskor.

Det är mycket enkelt att dosera aromerna med hjälp av de små flaskornas korkar, därtill tar de upp så lite utrymme i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med favör även blandas för att frambringa nya kombinationer som passar perfekt för varje persons unika smakspektrum.

Barnen anser att kolsyrat vatten är festligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och smak av någon delikat frukt som banan, jordgubbe alternativt smultron. Som ett alternativ till saft och läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer mycket bra – för stora som små.

Enorma framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som ligger bakom Aromhusets framgångsrika produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och bildades år 1974. Utöver bordsvattenaromer producerar Gert Strand AB en lång rad andra essenser, frukt- och ört oljor, smaker och aromer för matindustrin över hela världen. I och med det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer ökat och lett till rejäla framgångar.

Man kan kolla in hela Gert Strand AB:s utbud på www.allt-fraktfritt.se, här kan man också köpa på sig alla de bordsvattenaromer man tycker verkar mumsiga, utan att betala för frakten!