Smaksätt ditt kolsyrade vatten med smak av persika från Aromhuset

Persika är en söt stenfrukt med ett ludet hölje, mjukt, orangefärgat fruktkött samt en stor kärna i mitten. Persikoträdet trivs i förhållandevis varma klimat som i länderna runt Medelhavet, men kan också odlas i södra Sverige och Danmark ifall förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är någorlunda litet och har en maxhöjd på ca 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari samt april, som därpå utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

kolsyrat mineralvatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvatten smakerläskkoncentratkolsyrat vattensodavattenbordsvatten

Smaken av persika är mycket omtyckt i mycket, allt från te till kräm, saft, juice, glass alternativt drinkar – allt blir gott med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser för kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker samt kemiska preparat, men skänker rik samt god smak åt ens bubbelvatten. Allihopa Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är otroligt god ihop med bl a Äpple, Citron alternativt Banan beroende på ifall man uppskattar sötma alternativt syrlighet. Persika är självfallet oerhört god alldeles på egen hand också.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ca 2 ml smak åt en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska innehåller 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ca 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kyligt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser ihop med en aning bubblor blir det både gott samt lätt.

Man kan blanda Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går minst lika bra att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat i hemmet. Det är dessutom ett miljövänligare alternativ som dessutom är snällare mot plånboken genom att man slipper tillföra onödiga transportutsläpp och tämligen kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller otroligt hög kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina slantar, miljön och gör samtidigt hälsan en tjänst.

Svenskar dricker enormt mycket kolsyrat vatten, och än mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett angenämt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla samt smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är dessutom fria från sötningsmedel som bidrar till konstiga bismaker och färgämnen och passar därmed dagens moderna samt hälsomedvetna människor.

Man kan också låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att bekymra sig över hål i tänderna eller onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med ett par smaker som är särskilt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig enormt väl för barnens smaklökar.