Smaksätt ditt bordvatten med Aromhusets lingon

Aromhusets bordsvattenarom lingon är en av tre nykomlingar i det rika utbudet av smaker för bubbelvatten, framställt av Gert Strand AB.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige samt utrikes. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax intill Malmö i Skåne, har med Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, fika samt läsk, haft stora framgångar – inte minst bland folk som önskar dra nerr på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, inklusive den nya bordsvattenaromen lingon, men med dispens för ett litet antal läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig dricka, är totalt fria från både kolhydrater och kalorier. De skänker ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något vis. Istället ger de fantastisk smak till vatten, fika samt grädde/yoghurt/glass.

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att ha i sitt hemkolsyrade vatten, många använder sig av kranvatten samt en egen kolsyremaskin för att göra gott bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker får man därjämte precis den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går oxå bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som är djupt rotad i svenska hjärtan. Dessa röda små bär som är så goda att mumsa i sig under skogspromenaden frambringar nostalgi i många av oss. Lingonsmaken är briljant i vatten, inte för bedårande och fluffig, men heller inte sur eller besk, utan precis passande och en smak som älskas av alla från 0-110 år.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

Alla Aromhusets smaker går dessutom att blanda med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå antagligen ihop med t ex citron eller blåbär – smaker som allaredan finns i sortimentet.

Aromhusets bordsvattenaromer är enormt flexibla, de går både att kyla ned samt hetta opp så man kan använda de där i bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt samt en massa annat. Bara fantasin sätter gränserna. Medans vispgräddearomerna är starkare i smak samt skänker färg till grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och totalt fria från färg. Detta gör att de känns naturliga för den som vill begagna de där till saker som exakt yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man skall mäta upp Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med alla andra bordsvattenaromer. Två ml arom är passande för en liter vatten, en användbar doseringspipett medföljer vid var köp. Man kan också dosera med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den opp till kanten. Varje flaska innehåller 32 ml arom som räcker till 16 liter vatten om man doserar enligt anvisningar.

Mer fakta om Gert Strand AB, Aromhuset och alla smaker för fika, vatten samt grädde finns att få på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com, absolut normal smaker ur sortimentet.