Smakrika, kolsyrade drycker utan en enda kalori

Kaloririka drycker leder till trötthet

Kalorier, kalorier, kalorier – ett huvudbry för de flesta av oss för att de är så lätta att ta in och så svåra att sedan bli av med. Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de bidrar till mycket kraft, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess åstadkommer sockret att blodsockret raskt går upp och sedan ännu snabbare ner igen, vilket leder till trötthet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

kolsyremaskin

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid alternativt fritid så blir effekten ur ett större perspektiv den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men alla de andra dryckerna ger ett mycket kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att sedan ge en riktig djupdykning. Vatten är den ultimata drycken att ta till när man vill kvickna till – det ger vare sig kaloripålägg eller negativa effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens samtliga funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den bästa drycken

Vatten kan drickas med eller i frånvaro av kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kyligt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt alternativt bärsmak. Allt fler väljer att handla hem en kolsyremaskin för att få tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Också arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större utsträckning.

Gott kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man sätta smak på sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets utbud av bordsvattenaromer innehåller 22 fantastiska smaker med enorm mångfald där alla kan upptäcka sina favoriter. Klassiska smaker såsom Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare som Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola och Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att handla på www.allt-fraktfritt.com – låga priser samt ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små samt stora flaskor

Flaskorna som man handlar för hemmabruk innehåller 30 ml arom per flaska, vilket räcker till 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket möjliggör köp av flera flaskor på en gång. Olika familjemedlemmar kanske uppskattar olika smaker, eller så vill man ha att variera mellan. Det går också mycket fint att sammansätta olika smaker med varandra för att etablera egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med smak så har man en klockren dos för att ge smak åt en liter kolsyrat vatten.

För näringsverksamheter, restauranger, kaféer och barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor innehåller 270 ml smak och doseras med en smart pump där en pumpning smaksätter en halv liter kolsyrat vatten.