Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vår kropp består till stor del av vatten

Att utse vatten som sin primära dryck finns det många bra anledningar till. Den mest uppenbara anledningen är självfallet den personliga hälsan. En människokropp utgörs till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man måste fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka fräscht vatten också, oavsett hur mycket av allting annat man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Kolsyra ditt vatten ifall det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten en aning kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, därjämte lämnar det en pur och frisk känsla efter sig i munnen, svalg samt mage, och passar därför enastående som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man handla i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna plånbokens skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir markant lägre och man behöver inte bidra till de tunga transporter som kör buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både slantar och miljö

En kolsyremaskin behöver inte kosta särskilt mycket, man kan för skojs skull räkna ut hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och därefter avgöra hur snabbt man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta antar. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många goda smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa enastående aromer finns i 22 skilda smaker som allihopa går att blanda med varandra för att designa intressanta smakfusioner. Gert Strand AB heter företaget bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med otaliga års erfarenhet av framställning av essenser och koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer ger ditt bubbelvatten ljuvlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer ger det kolsyrade vattnet rik smak, utan att vara för framträdande. De består av inget socker eller sötningsmedel och ger därför ingen sötma. Smakerna är fullt jämförbara med de som LOKA samt Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill åstadkomma sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Portionera försiktigt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, cirka 2 ml per liter vatten.
3.Vrid fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, skilda maskiner erbjuder här skilda alternativ
5.Vrid alternativt dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är klart att drickas
6. Servera med fördel med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt smidig process som kräver betydligt mindre energi än att gå mot affären, släpa med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna släpa med sig dem tillbaka till affären för att panta dem.

Köp Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.