Kan smaksatt bubbelvatten göra dig fet?

Alla innehar hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att dricka.

Folk kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall fungera korrekt, men de mesta folk tycker möjligheten att dra i sig mugg eller bägare sedan mugg med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, i synnerhet är det så i de länder där vatten ej är någon bristvara som i Sverige.

Flera folk vänder sig till mer spännande drycker, såsom bubbelvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med fluid per dag.

kolsyremaskin

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det antagligen till och med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan orsaka uppsvälldhet samt viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara totalt behärskad och fortsätta dricka smaksatt karboniserat bubbelvatten.


Bordsvatteninfo.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten alternativt läsk, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Därjämte kan kolsyragasen verka totalt tvärtom att man känner dig mätt och belåten snabbare samt detta skulle faktiskt kunna bidra till dina ansträngningar att bantningen.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men medans kolsyrat mineralvatten i sig är totalt ofarligt och möjligen bäst för din hälsa, dricker de större folk ej det i sin rena form.

Vanlig dricka har en ansenlig samt fruktansvärd mängd socker och kalorier.

Också lightläsk, med inget kalorier per dos har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns några smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver totalt lätt själv avsyna dryckens natriumhalt samt typ av sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla autentisk och ganska bastant viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant utav läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin hemsida att deras läskedrycker består av lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan verka vilseledande, men är (givetvis listigt valt av dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som dricka.

Man gillar att en ask Coca Cola innehar kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice innehåller “goda” vitaminer och mineraler som saknas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice utav apelsin alternativt äpple, eller en flaska Mer, får man i sig motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma innefattar för ett glas Oboy, innehållande av mjölk samt 4 teskedar chokladpulver.

Också i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck av märket Red Bull ger dej inte blott vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu önskar inmundiga kolsyrat vatten för att njuta av dess roliga, brusande konsistens kan det vara en klart hälsosam bruk att krydda det med sockerfria aromer – som ej orsakar någon viktökning.