Hur kan man producera billig läsk då Sonjo läskkoncentrat slutat produceras?

Det är billigare och många gånger nyttigare att göra egen läsk. Har man blott en sodastreamer eller annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat åstadkomma god läsk. Ifall du brukade använda Sonjo läskkoncentrat så kanhända du omedelbart är rådvill. Hur kan du skapa billig läsk med samma goda smak? Bekymra dig ej! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

smaker

Gör riktigt läcker läskeblask utan Sonjo läskkoncentrat som inte längre finns

Du kan ännu tillverka bra läsk för det går att producera hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Om du vill handla läsk online så är detta den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del eventuellt upplever en aning nostalgi och tycker att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att detta minsann ej gör någon större skillnad. Man kan ju rentav även smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är fullständigt utan socker för att få riktigt hälsosam samt god soda. läskkoncentrat

Vilken smak är den bästa då man åstadkommer egen läsk?

Det finns vissa smaker som närapå alltid fungerar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och dessutom bärsmaker. Det här är smaker som gör att man får läsk som sannerligen smakar läsk och det är betydelsefullt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic samt andra ursvenska smaker är riktigt bra.

Eftersom att man får så billig läsk då man köper koncentrat och blandar själv så kan man gott testa lite annorlunda smaker och det speciellt när man handlar online och får bra priser. Det kan ju även vara så att man tycker en aning olika och då kan det vara bra att ha en aning olika smaker hemma så att samtliga blir glada.

Nyttig dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma trots att koncentraten kan innefatta något lite socker. Flertal gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk består av ca 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man likaså dra ned på läskkonsumtionen. Barn tycker ändå att det är roligt att intaga bubbeldrycken och de klagar icke på att det ej alltid är lika sött. Det blir nyttigare och roligare att intaga läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns flertal märken på läskkoncentrat men enbart Aromhuset verkar ha fått ordning på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps samt att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Stundvis kan man ju välja att intaga det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att nyttja mindre av koncentratet så räcker det längre. Med andra ord så får man sannerligen stor frihet då man gör egen läsk med koncentrat och det är sannerligen en stor fördel.