God smak av melon i ditt kolsyrade vatten

En oerhört härlig smaksättare i det kolsyrade vattnet är Aromhusets melonsmak. Aromhusets essens Melon innehåller inget socker eller sötningsmedel men är ändå en explosion av exotisk sötma. Varje liten flaska räcker till hela 15 liter vatten!

Uppskattar du smaken av melon, men försöker leva ett liv där intaget av socker och artificiella sötningsmedel helst ska hållas nere, så är Aromhusets Melon något för dig. Varje essensflaska innehåller 30 ml arom och mäter alltså inte mer än 8 cm, ändå räcker den till att smaksätta ca 15 liter kolsyrat vatten ifall man följer de rekommenderade doseringsmåtten.

kolsyremaskin

Gert Strand AB ligger bakom Aromhusets 16 smaker för kolsyrat vatten där Melon är ett exotiskt inslag. Samtliga smaker kan blandas tillsammans med varandra vilket skapar otroligt många variationsmöjligheter. Doseringen görs antingen med flaskans kork som rymmer 3 ml, eller med medföljande pipett. Man måste inte hålla sig till de rekommenderade 2 ml per liter utan kan lägga till alternativt dra ifrån efter eget tycke.

Just Melon är en smak som tilltalar många, det är en exotisk frukt med mycket sötma och Aromhusets Melon smakar precis autentisk melon. Den är god att blanda tillsammans med Ananas, Banan eller Persika som är andra smaker ur Aromhusets utbud.

Samtliga 16 essenser är framtagna för kolsyrat vatten, vi dricker idag hellre kolsyrat vatten än stilla och hellre smaksatt kolsyrat vatten än naturellt. Det visar försäljningssiffrorna av de kommersiella etablerade fabrikaten otvetydigt. Trots detta är konceptet med smaksatt bubbelvatten tämligen unikt, runt om i världen är det inte så enkelt att hitta smaksatta bubblor.

Aromhusets essenser innehåller inget socker och inget sötningsmedel och är för den skull ett välkommet alternativ bland diabetiker, barnfamiljer som vill hålla nere sockerintaget, de som går på diet av typen Atkins och saknar goda smaker alternativt de som helt enkelt enbart vill föra en aningen mer hälsosam livsstil. I dessa kategorier inkluderas nästan samtliga dagens medvetna människor vilket är anledningen till att försäljningen av Aromhusets essenser går så bra. Gert Strand AB, som ligger bakom Aromhuset, söker nu nya återförsäljare till sina innovativa och uppskattade aromer.

– Det finns ett relativt bra urval av smaksatt kolsyrat vatten i handeln, men variationen är fortfarande inte vad den borde vara, säger säljare Thomas Ström.

Smakstyrkan är också någorlunda kraftlös i de kända fabrikaten men väljer man att smaksätta själv med Aromhusets smaker så kan man påverka både smakblandning och smakstyrka själv, och växla mellan smaker hur man vill, när man vill.

Ifall man därtill investerar i en egen kolsyremaskin så spar man en mängd släpande av flaskor till och från affären, och några slantar då flaskvatten idag är ofantligt många gånger dyrare än kranvatten. Vårt kranvatten är dessutom så pass rent och friskt att det är synd att inte utnyttja det. Också ur miljösynpunkt ligger det rätt i tiden att kolsyra i hemmet då transporterna av allt mineralvatten idag är en kraftig bidragsfaktor till alla miljöfarliga avgaser i atmosfären.