Drick smakligt bordsvatten utan att förstöra dieten!

Sockerfria dieter populärare än någonsin

När man går på en specifik diet så är socker i regel antingen fullständigt uteslutet, alternativt så är det rekommenderat att man kraftigt drar ner på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har haft enormt genomslag de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa substituerar sockret med sötningsmedel som Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli genast oerhört begränsat, visst blir maten även begränsad, men nya recept utvecklas oupphörligen och idag finns det recept på allt från pannkakor till bröd samt tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men drycken då? Vad kan man hälla i sig med gott samvete om man går på en diet som inte tillåter socker? Inte juice, inte läsk (utöver light givetvis), inte saft…

Vatten är, såsom vi samtliga vet, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – utöver det man får i sig genom maten.

sodavatten

Svenskt kranvatten – bästa drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt övrigt vatten när det handlar om vilket som är mest hälsosamt att intaga. Vi har verkligen tur att ha så oproblematisk tillgång till rent vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta emellertid inte tillgång till direkt ur kranen, trots att kolsyrekranar installeras i allt fler hem för varje år som passerar. Kolsyrat vatten får de flesta inhandla från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin i hemmet vill säga.

Kolsyrat vatten ger sund känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att hälla i sig oavsett vilken diet man går på, kolsyran medför inga kalorier och därför heller inga kolhydrater. Att dricka kolsyrat vatten skänker ofta en mycket festligare känsla än att dricka slätt vatten, därjämte är känslan av de krispiga bubblorna i mun och svalget härligt uppfriskande. Många tycker även att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen ifall man ätit lite för mycket, så i relation med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som snabbt blev omfattande uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten och Loka, som fått smak från friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet består av inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att dricka, de har bara en ringa smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten i hemmet, så kan man smaksätta det med någon av Aromhusets 22 enastående smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker samtliga spektrum. Traditionell, frisk Citron, mjuk Banan, uppfriskande Pepparmint eller exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan även köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som står bakom Aromhusets framgångsrika bordsvattenaromer. De vida smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som tillämpar en sträng diet kan med gott samvete njuta av god dryck tack vare dessa produkter. Det är inte bara bantare som gynnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan alla som värdesätter ett hälsosamt liv i frånvaro av socker samt onödiga tillsatser.

Handla dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.