Byt ut läsk mot smaksatt bordsvatten och bli av med kilon!

Att ersätta läsken mot kolsyrat fräscht vatten är inte ett allt för tufft beslut

Smaksatt kolsyrat vatten har helt klart en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver ofta denna förfriskning och nöjer sig inte med vatten som substitut – men det är verkligen lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika hälsosamt som ordinärt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som främjar bra hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självklart – släcker törst bättre än någon annan förfriskning.

kolsyremaskin

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer därför att törsten aldrig släcks. Den bästa törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är gott och nyttigt

Det kolsyrade vattnet är roligare än slätt kranvatten, och med tanke på att kranvattnet är det mest hälsosamma vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att använda en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man snart in pengarna man har lagt på maskinen i relation till de slantar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer, för vänlig smak utan sötma. Med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man köper i affären – som LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter massor av tester så att alla de 22 smakerna ska vara komplett balanserade. Resultatet var mödan värd för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten sträcker sig från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom och Toffee Kola till riktiga vuxensmaker som Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon och Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det okomplicerat att handla flera på en gång, risken är annars att det blir för svårt att välja.

Bli av med kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas bryta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och substituera läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med hjälp av denna skiftning att bli av med kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, en del är med permanenta livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är tuffa dieter som endast pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, oerhört kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man följer så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller noll kalorier och därmed också noll kolhydrater och har sålunda ingen effekt på blodsockret.