Aromhusets lingon ger smak åt ditt bordsvatten

Det finns tre nykomlingar i Gert Stand AB´s sortiment för kolsyrat vatten, och lingon är en av dessa.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige och utrikes. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med hjälp av Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe och läsk, haft enorma framgångar – inte minst bland människor som vill dra ner på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, inberäknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för några läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är helt fria från både kolhydrater samt kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något vis. Istället ger de enastående smak åt vatten, kaffe samt grädde/yoghurt/glass.

sodastreamer kolsyrat bordsvatten smakerläskeblaskvichyvattenmineralvatten

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att använda sig av i sitt hemkolsyrade vatten, flera använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att producera gott bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker erhåller man dessutom precis den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går även fint att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som många svenskar beundrar. Dessa röda små bär som är så goda att mumsa i sig under skogspromenaden frambringar nostalgi i flera av oss. Lingonsmaken är fantastisk i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan exakt lagom och en smak som älskas av alla från 0-110 år.

Alla Aromhusets smaker går därutöver att blanda med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå bra tillsammans med t ex citron eller blåbär – smaker som redan finns i utbudet.

Aromhusets bordsvattenaromer är oerhört flexibla, de går både att kyla ner och hetta upp så man kan nyttja dem inom bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa annat. Bara fantasin sätter gränserna. Samtidigt som vispgräddearomerna är starkare i smak och bidrar till färg åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och fullkomligt fria från färg. Det gör att de känns naturliga för den som önskar nyttja dem för saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska mäta upp Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med alla andra bordsvattenaromer. Två ml arom är lagom för en liter vatten, en praktisk doseringspipett medföljer vid varje köp. Man kan även dosera med hjälp av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml arom om man fyller den upp till kanten. Varje flaska består av 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten om man doserar i enlighet med anvisningar.

Ytterligare information om Gert Strand AB, Aromhuset och alla smaker för kaffe, vatten och grädde finns att få på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att handla på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur utbudet.