Aromhuset skänker smak åt ditt bubbelvatten

Aromhuset ger dig möjligheten att välja mellan 22 olika smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångskiftande företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer till kolsyrat vatten och utbudet består av 22 unika smaker som går att kombinera på många skilda vis. Aromhusets bordsvattenaromer är främst framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att tillsätta onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed bästa i samtliga möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller annat.

kolsyrat vatten smakersodastreamersodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, fem smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare 2 i storpack). De flesta är de fullkomligt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem omåttligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland många andra.

Aromhusets bordsvattenaromer är lämpliga för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framtagna bara för personer som följer någon speciell diet, utan är ett hälsosamt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu intaga en ”skojig” dryck utan negativa effekter gällande vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man slipper allt det dåliga som kolsyrade drycker vanligen för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns givetvis att införskaffa färdigt från affären, märken som Ramlösa och Loka säljer som aldrig tidigare! Denna gigantiska marknad av buteljerat vatten har negativa konsekvenser på såväl natur som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten otaliga gånger mer än kranvattnet hemma, därutöver är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, samt det dragande av fulla och sedan tomma flaskor som människor får uthärda för att få hem sina kolsyrade drycker och sedan fullgöra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är urdruckna.

För att slippa gynna denna kedja, som kan tyckas extrem bara för att man ska erhålla tillgång till gott vatten hemma, så kan man köpa en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag oerhört effektiva och ger samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – pengar som raskt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Ytterligare valmöjligheter ifall man personligen smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra precis så mycket vatten man önskar, i samma tillfälle som man ska hälla i sig det. Man kan sätta smak på sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för tillfället och man kan skapa egna smakkombinationer efter personligt tycke. Olika familjemedlemmar kanske önskar ha olika smaker på sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man lätt kan innehava åtskilliga stycken hemma – som passar samtliga familjemedlemmars smaker.

För ultimata kolsyreeffekt ska det vatten man nyttjar i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men bästa blandningseffekt fås ifall man tillför smak innan man sätter flaskan i kolsyremaskinen. I och med de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.