Aqvia läskmaskin ger bubblor åt alla

Aqvia AGA är det stora gasföretagets framstöt på kolsyremaskiner för hemmet. Den första Aqvia kolsyremaskinen introducerades år 2008 samt heter Aqvia Exclusive. Den designades med stor omsorg av den erkända designern samt färgexperten Eva Lilja, som tidigare har samarbetat med storheter som IKEA samt Alcro. Man ville offerera den nordiska befolkningen en snygg kolsyremaskin som kunde få stå framme i köket alltid, utan att störa med anskrämlig design.

smaksatt kolsyrat vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Eva Lilja tog fram Aqvia Exclusive med smakfull, skandinavisk form i dämpad rostfritt stål som därjämte fick en specialbehandlad yta för att man skulle slippa besvärlig fingeravtryck. Sedan valde Lilja fem kulörer – crème, svart, lime, brunt samt orange samt färgsatte kolsyremaskinerna med dessa. Man har nämligen chans att välja sin Aqvia AGA kolsyremaskin efter vilken kulör man föredrar.

AGA var oxå måna om att den kolsyremaskin man skulle offerera den kräsna nordiska befolkningen inte blott skulle hava snygg och genomtänkt form, men också vara enkel och smidig att begagna. Detta lyckades man också med, man fyller en butelj med vatten, skruvar fast den på maskinen samt trycker på en knapp – et voila! – man har perfekt kolsyrat vatten på mindre än en minut.

Idag har man med konceptet Aqvia AGA tagit fram ytterligare en form på kolsyremaskiner, denna heter Aqvia Balance samt har annorlunda färgsättning. Både Exclusive samt Balance funkar med samma tillbehör, vilket kan vara praktiskt om man känner för att byta ut maskin alternativt kanske ha ett par stycken i samma hem.

När man köper en Aqvia AGA kolsyremaskin så får man i bestämmelse både flaskor samt en gaspatron på köpet så att man kan bege hem samt kolsyra sitt vatten på en gång. Man kan oxå köpa till essenser och koncentrat för att krydda sitt kolsyrade vatten, även dessa finner man inom samma idé. Aqvia har hittills släppt tre cider essenser och sju smaker för bordsvatten.

Vill man göra sin egna läsk så finns det läskkoncentrat att anskaffa från det välkända märket Sodastream, men Aromhuset, som redan sedan tidigare har varit känt för sina goda och kalorifria smaker för bordsvatten, erbjuder nu oxå ett brett urval av läskkoncentrat – hela 14 smaker, däribland några som är helt sockerfria. Ett annat affärsverksamhet som också saluför läskkoncentrat är Sonjo.

Med en kolsyremaskin hemma har man alltid access till bubblande rent vatten samt när kolsyrepatronen tar slut så lämnar man in den hos sin återförsäljare samt köper en ny till reducerat pris. På så vis slipper man en mängd tomma gaspatroner att återvinna och därjämte sparar man en liten slant varje gång.

Om man tycker mycket om kolsyrade drycker, antingen bara fräscht vatten eller smaksatt bubbelvatten alternativt dricka, så är det totalt klart en begåvad penningplacering att skaffa en egen kolsyremaskin. Dels är det betydlig bättre för miljön om man slutar anskaffa tunga flaskor från butikerna, flaskor som har farit – i många fall – långväga i tunga lastbilstransporter. Dels är det snällare för ryggen som slipper kånka dessa tunga flaskor från affären ständigt och sist men inte åtminstone så är det helt färdigt snällare mot plånboken. Vårt förädla, klara kranvatten är nära nog gratis samt när man väl har en kolsyremaskin så kan man kolsyra opp till 60 liter vatten innan det är dags att byta ut gaspatron.

En Aqvia AGA kolsyremaksin är en penningplacering för både nutid och framtid.