Aga Aqvia kolsyremaskin för alla

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, faktum är att företaget är främst i Europa på exakt detta. Som trade mark har Aga existerat i över ett sekel och än idag ligger Aga främst vad gäller både utveckling och sändning. Aga levererar gas till en lång rad idé – allt från industritvätt till kylning, uppvärming och laboratorier. Gas är användbart på många flat samt i hemmet finns det oftast representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen alternativt i terassvärmaren.

kolsyremaskin

Kolsyrat vatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar klara en så vettig hälsa som möjligt. Vi skall inmundiga mycket med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i bra beskaffenhet, men vanligt kranvatten blir snabbt trist. För att göra inmundiga en aning roligare tillsätter vi bubblor och kanske en aning smak, Ramlösa samt Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor samt smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det egentligen blott är vatten med lite gas och smak i. Vatten har vi ju näst intill gratis i våra kranar! Därjämte är svenskt kranvatten oerhört fräscht och nyttigt, till samt med i jämförelse med flaskvatten från «naturliga källor».

För att undfly kånka tunga flaskor vatten från affären kan man tillsätta bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en verkningsfull samt stilren kolsyremaskin som både tittar på attraherande ut i köket samt ger ens goda, förädla, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 samt är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka såklart inte bara kolsyremaskinerna, utan också gaspatroner, vattenflaskor samt smaker som man kan begagna som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns ett par olika modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som dyker upp i fyra annorlunda färger för att var bo ska få en kolsyremaskin som matchar in tillsammans med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man skall undfly fula fingeravtryck samt modellen är framtagen för att passa på både diskbänk och bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla komplement till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte blott snällt mot plånboken samt ryggen, utan innebära också ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar fraktion alla koldioxidutsläpp och räknar man därjämte in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Stryk Aqvia kan man tillverka både kolsyrat vatten, kryddad, bubbelvatten och dricka med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat vatten och går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna och andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri smaksättning så kan man kolla in Aromhusets sortiment som består av 20 olika smaker.

Aga Aqvia är inte blott snygg, miljövänlig och bestämd, utan oxå enormt lätt att begagna. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!