Kolloidalt Silver är en vattenreningsprodukt som renat och bakteriedödar vatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner samt silverpartiklar

Kolloidalt Silver innehar sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en annan EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Mixa två tsk. per liter dricksvatten du önskar behandla. Rör om om och låt stå 15 minuter.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller vanligtvis 10 ppm silver, vilket motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Funkar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Dessvärre är kollodialt silver ett hot mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den och avyttra för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man vill ha dän det samt har nära nog lyckats.

Det förekommer emellertid en enorm möjlighet. BBC har publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med hjälp av smakligt resultat.
Läkemedelsbranchen kan helt enklet bli måste att själva använda kolloidalts silver. kolloidalt silver värk Då blir det totalt abrupt ofarligt åter…

Alternativt så går det med Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till funkar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som läkemedel – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.