Kalciumaskorbat istället för askorbinsyra för folk med känsliga magar

Det är många som stundtals kan ha ett behov av att fylla på med mer vitaminer samt mineraler än det som man får i maten. Med ett bra kalciumaskorbat pulver så får man c-vitamin som gör en massa bra saker i kroppen. Det är rentav ingen myt att man kan hålla sig friskare med cvitamin för det är vetenskapligt bevisat att det är med och stärker immunförsvaret.

callt-fraktfritt.se samt för hund på brahund.se. Pulvret som man använder sig av är basiskt och man blandar det enkelt med en dryck som man brukar intaga alternativt så kan man strö det ovan mat. Man behöver således inte få i sig något som rubbar magen och det är verkligen en stor fördel. Du kan göra mer med pulvret som innehåller kalciumsaltet från askorbinsyra Det finns mer användning med pulvret som du får i en burk. Det kan nämligen användas för annat än inre hälsa. Visste du att du kan bleka håret med c vitamin? Detta är helt genomförbart och enkelt gjort med kalciumaskorbat som kommer i en så behändig skepnad. Man kan helt enkelt mixa pulvret med vatten (men askorbinsyra fungerar bättre) och hantera håret. Det finns en aning olika kurer som alla är enkla att begripa och att utföra och som ger en grann verkan. Den blir självklart inte lika stark som med starka kemiska produkter men nog för att man ska se en nytta med blekningen. Klicka här nu för mera information

Man kan också behandla huden med pulvret. Här är det också bara att mixa med vatten och badda på. Resultaten låter inte vänta på sig och behandlingen är högst okonstlad och fräsch vilket är något som väldigt många gillar och är ute efter.

Det är väldigt effektivt att ha det här pulver till hands för att kunna sparka igång immunförsvaret.