Blek håret effektivt med askorbinsyra

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men funkar det verkligen att bleka på detta sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är viktigt att begripa att man ej får samma resultat som med en kemisk blekning.

msm

Mildare blekning för hår som man måste vara lite försiktig med

Ifall det är så att du ofta bleker ditt hår samt färgar det i olika färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt minsann känner för att bleka en aning så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett väldigt milt sätt förvränga på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter definitivt inte på håret som helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter en aning galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en bra sak att utföra då man vill undfly onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan verkligen kännas ledsamt då håret som man just har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite olika saker. Om man exempelvis badar i klorvatten så kan detta leda till att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett lätt och naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många skilda saker

Men det är inte enbart håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är samma sak som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är för den skull som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att bringa från denna smarta produkt…

Förtjusande hy är något som flera drömmer om

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Ifall du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att sedan badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Detta kan skänka en fenomenal verkan med välbefinnande hy som utstrålar hälsa.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran ska användas invärtes och utvärtes, också till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av många olika anledningar. Med en lite behållare därhemma så får man många olika användningsområden. Håret håller korrekt ton och förblir starkt och vackert, ansiktet får en helt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att inta den, det är c vitamin. Det här är minsann en produkt som man behöver i varje hem. bra vitaminer.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det bara att kasta påsen eller burken och skaffa nytt. Detta är verkligen ingen kostsam produkt så du behöver inte nyttja den då den inte längre är lika verksam som då den är ny.