Webshop lanceras med utvalda produkter som inte finns någon anna stans – allt-fraktfritt.se

Efterfrågade utvalda produkter är basen I den nya webbutiken . En hel del av sortimentet tillverkas själv av Gert Strand AB, det svenska familjeföretaget som står bakom Allt-Fraktfritt.se. Produkterna håller alla mycket hög kvalitet och kan vara omöjliga att hitta i andra affärer. Produkter från andra leverantörer erbjuds också om det är utmärkta varor som är användbara.

På Allt-Fraktfritt.se är allt fraktfritt. Även om beställningen uppgår till åtskilliga hundra kilo så debiteras ingen fraktavgift. Butiken har bra och enkla betalningssätt som gör det lätt för kunderna att betala. Vikten av just enkelhet och användarvänlighet har varit en av de viktigaste grunderna för webbutikens layout och funktionalitet. Jippon med erbjudande som frestar kunderna finns tillgängligt direkt när kunden ankommer till butiken.

I butiken erbjuds svenska kunder fraktfria leveranser av populära produkter som t.ex. Fulstopp, marknadens effektivaste giftfria påväxtdödande medel mot all påväxt på alla ytor. Fulstopp är mycket enkelt att använda och på köpet drygt för konsumenten att använda. Alla tillbehör som munskydd, masker och handskar finns naturligtvis att beställa på Allt-Fraktfritt.se.

Produkter för hobbybryggning intar en egen kategori i butiken där företaget erbjuder produkter som också säljs på den svenska sajten för hobbybryggare – hembryggning.se. Detsamma gäller produkter från företaget DogSecurity med hundprodukter som bl.a. Dressyrlänken hundhalsband, hundkoppel, liggunderlag, valphagar och foder.

Allt-Fraktfritt.se webshopp erbjuder aromer och smaker från Aromhuset. Med aromerna kan man få smak till sitt hemkolsyrade vatten, sitt kaffe och vispgrädde. Det unika med dessa varor är att de innehåller inget eller mycket lite socker. Även om du hittar betydligt mindre socker behålls smak och sötma och produkterna smakar som det ska smaka.

Som första butik i landet finns oxå utvalda unika varor för hälsa och kost. Världens bästa kanel – äkta Saigonkanel (latinska namnet Cinnamomum loureiroi) från Vietnam finns i olika förpackningsstorlekar I webbutiken. Kanelen är så unik och ny att inga andra svenska firmor HAR den och kanelen finns att köpa helt fraktfritt i butiken. Sötningsmedel som ger sötma utan bismaker, kalorier eller påverkan på insulinnivå finns också i den nya butiken. Sucralose som är det enda sötningsmedlet som kommer från socker ger hela 75% av sötman men inga kalorier. Detta uppskattas av diabetiker och lågkolhydratkost som LCHF, Atkins och andra GI kostmetoder.

Allt-fraktfritt gäller i Sverige. För att möta efterfrågan från utländska kunder i bl.a. UK, Spanien, Andorra m.m. finns webshoppen Allfreightfree.com där man erbjuder samma varor som den svenska fraktfria butiken. Allt-Fraktfritt.se tillhandahåller ett intressant och brett varusortiment som håller hög kvalitet och tillfredsställer kundernas behov av både snabbhet i att beställa, bra varor till rätt pris och snabba leveranser.

Alla fraktfria produkter och erbjudanden finns i nya www.allt-fraktfritt.se och skickar direkt till konsument i hela Sverige.