Kryddad vatten, en del näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt bubbelvatten innehar varit ganska fantastisk, den ökade efterfrågan beror utan tvekan partiell därför satsningen på en “friskare livsstil” samt den betvivla som flera har för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som promenerar labb i labb med det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som finns på etiketterna utav födoämnen och drycker granskas som aldrig förr.

Men som du kan presentera dej, utan att tvinga i dej något utav annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, finns det ganska mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som gör att du missar flera av detaljerna i vad som är i drycken på etiketten samt en del är det vad människor förväntar sej att se, ehuru de inte fullsatt ut förstår vad det hela innebära.

Ett utav de mest frapperande exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola har lika mycket socker som ett motsvarande bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter Coca Cola saknar allt vad vitaminer och mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte ange något om.

Om du nu anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds har, analog 16 bitar socker av kolhydrater!

Fler och flera inser vådan utav att stoppa i sej en massa extra socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället innehåller sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Kryddad kolsyrat mineralvatten, vinner mer samt mer mark som avbytare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: https://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige skall vi taxera oss speciellt lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att inhandla i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare val och med kravet på en sundare livsstil knallar det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin mat samt dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är också mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en andel av en hälsosam livsstil.

Att hålla kroppen väl hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att spola toxiner från ditt system, och hjälper till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori lös och har inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara lite trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar alla fördelarna med fräscht vatten men med mer fördel för att det smakar bäst, samt med så flera spännande och spännande smaker som är att få nu finns det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett självklart val för den hälsomedvetna konsumenten.


Bordsvatteninfo.