Kryddad vatten, en del näringsmässiga fakta

Den ökade efterfrågan på kryddat bubbelvatten har varit rätt så fantastisk, den ökade efterfrågan beror utan tvekan delvis därför satsningen på en “friskare livsstil” och den misstro som flera innehar för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som promenerar labb i labb med det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som finns på etiketterna utav födoämnen och drycker granskas som aldrig tidigare.

Men som man kan föreställa dej, utan att forcera i dig något utav annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, finns det rätt så mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som gör att man missar flera utav detaljerna i vad som är i drycken på etiketten samt en del är det vad människor förväntar sig att se, ehuru de ej fullt ut begriper vad det hela innebär.

Ett av de mest frapperande exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola innehåller lika mycket socker som ett motsvarande bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att sedan Coca Cola saknar allt vad vitaminer och mineraler som finns i fruktjuice väljer de att ej ange något om.

Om man nu tycker att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds består av, analog 16 bitar socker av kolhydrater!

Fler och fler inser vådan av att stoppa i sej en massa tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället består av sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Kryddad kolsyrat mineralvatten, vinner mer och mer mark som avbytare av de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: https://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige bör vi skatta oss i synnerhet lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att handla i livsmedelshallarna.

Smaksatt vatten – ett hälsosammare val och med kravet på en sundare livsstil knallar det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin födoämnen och dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig förr.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en del av en hälsosam livsstil.

Att hålla kroppen väl hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att spola toxiner från ditt system, samt stöder till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori independent och har inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara en del trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar samtliga fördelarna med rent vatten men med extra fördel för att det smakar bäst, samt med så flera spännande och spännande smaker som finns att få nu är det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade av provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.


Mer Info Här.