Kan smaksatt kolsyrat mineralvatten göra dig fet?

Alla har hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att inmundiga.

Människor kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall funka korrekt, men de större folk tycker möjligheten att dra i sig mugg eller bägare sedan bägare med totalt smaklöst vatten är jättejobbigt, i synnerhet är det så i de länder där vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många människor vänder sej till mer spännande drycker, som kolsyrat vatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna tro?

Kan det antagligen till och med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan framkalla uppsvälldhet och viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara totalt lugn och fortsätta inmundiga smaksatt karboniserat bubbelvatten.


Mer Info Här.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten eller dricka, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Därjämte kan kolsyragasen agera helt tvärtom att du känner dej mätt fortare och detta skulle minsann kunna bidra till dina ansträngningar att bantningen.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men medans bubbelvatten i sej är helt ofarligt och eventuellt bäst för din hälsa, dricker de mesta folk inte det i sin rena design.

Vanlig dricka har en avsevärd och avskyvärd antal socker samt kalorier.

Även lightläsk, med noll kalorier per portion består av potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns ett litet antal smaksatta drycker som är en del bättre, man måste totalt enkelt själv kontrollera dryckens natriumhalt samt art utav sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla autentisk samt ganska bastant viktökning.

Men visste man detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant utav läskedrycker och största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker har lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan agera missvisande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som läsk.

Man uppskattar att en ask Coca Cola har kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice består av nyttiga vitaminer samt mineraler som fattas helt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin eller äpple, eller en butelj Mer, får man i sej analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito gäller för ett glas Oboy, bestående av mjölk och 4 teskedar chokladpulver.

Också i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck utav märket Red Bull skänker dig inte bara vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu vill inmundiga bubbelvatten för att njuta utav dess skojig, brusande konsistens kan det vara en klart hälsosam bruk att krydda det med sockerfria aromer – som inte alstrar någon viktökning.