Hembryggning.se är en nyöppnad och fraktfri lättnavigerad webshop med stort sortiment från Gert Strand AB

Det svenska företaget Gert Strand AB lanserar en ny bryggbutik med världens största sortiment inom hembryggning och gör bryggning på ett enklare sätt: hembryggning.se

Med målet att föra de bästa produkterna, den högsta kvaliteten och 41 års samlad kunskap startas nu butiken hembryggning.se och tillhandahåller hembryggare den höga produktkvalitet som förut sålts endast till bryggeri nu i konsumentpack.

I sortimentet erbjuds bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, mätinstrument och artiklar för hemtillverkning av drycker. Med egen produktutveckling och produktion tillverkas över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik plats för smaksättning av sprit och likör. Den enklaste kompositionen innehåller 8 ingredienser och de mer avancerade betydligt mer komponenter.

Turbojäst lanserades en gång i tiden av Gert Strand och benämndes i början av 80-talet för Superjästen. Under många år var Superjästen den bästa jästen på marknaden men Gert Strands produktarbete malde på och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den förbättrade rena Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med unika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som levereras till bryggindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentstorlekar.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av optimal kvalitet som ger det bästa reningsresultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de stora kvalitetskrav konsumenterna ställer. De aktiva kolen är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan packning sker.

Det världsledande tyska företaget Widder OGH levererar hembryggning.se alkoholmätare, oechslevikter, termometrar och mätglas i lab-kvalitet. För de som inte kräver den absolut högsta kvaliteten erbjuder hembryggning.se också de billigare instrumenten från Kina.

Hembryggning.se har ett unikt sortiment som tillfredsställer även den mest avencerade hembryggare. I onlinebutiken säljs all utrustning som plast- och vinhinkar, livsmedelskranar för fat och dunk, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla ingredienser som krävs för hembryggning.

I sortimentet finns också goda läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med minimalt med socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det finns även bubbelvatten kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den kompletta butiken med bra produkter för hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För ytterligare info:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se