Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto för alla på OceaniaLotteries

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning sker den 29:e

Australiska Superdraw – alternativt Lotteri Superdraw – ger flesta jackpots att vinna än alla vanliga veckolotto spel inklusive nationella spel som Oz Lotto och Powerball.

Det australiska Superdraw händer blott vanligen 7 alternativt 8 gånger per år – mestadels vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar eller runt jultid samt nyår tid. Klicka Här för mer info.

Medlemmar av den australiska Lotto Bloc pool skänker delar utav sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att bekosta detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan utav Superdraw är ett andra enormt Australia spel – det är Megadraw – som offererar ännu mesta jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – sker bara en gång per år runt jul och nyår.

En Megadraw jackpot är vanligtvis runt $ 30 miljoner samt innehar också nått en förbluffande $ 32 miljoner – vilken fantastisk avstamp på det nya året skulle det inte vara att äga en enorm vinst på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna samt ger de bästa oddsen att vinna på lotteri än nästan alla lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw skänker bättre valuta för pengarna också jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det faktum att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna och kostnaderna för att delta är samma som var vecka analog – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en del av det australiska Lotto Bloc som ihop offererar australiska Superdraw spel vid sidan av Oz Lotto bland andra.

NSW Lotterier innehar existerat sedan 1931 och ägs av New South Wales regering.

Varje år nära nog 1/3 av de slantar som spenderas på NSW Lottery spel knallar tillbaka till regeringen och över 60% av begagna pengar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en av de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier innehar ett kooperation med OzLotteries i ett strategiskt partnerskap som tillåter besökare från hela jorden för att handla lotter på internet för nästan alla NSW Lotto spel.

Igenom OzLotteries – ett av de mest respekterade och etablerade online-lotteri säljbolag på webben – kan man kan spela lotteri på webben med NSW lotteri – samt det inkluderar den australiska Superdraw därtill alla de andra veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de flesta nationella lotterispelen som styrs av regeringarna runt om i världen, skulle man vanligt ha behövt att leva i det berörda landet att minsann delta i någon utav dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska och auktoriserade onlineförsäljningen utav bit som OzLotteries & TheLotter, kan du spela de flesta lotterier från bekvämligheten av ditt eget hem, även om var i jorden man bor.

Detta gäller samtliga spel som erbjuds av NSW Lotterier, inklusive det australiska Superdraw samt Megadraw spel och Oz Lotto samt du kan välja dina nummer på Superdraw hemifrån online samt handla dina biljetter om du bor i Australien eller någon annanstans i jorden.

utanför Australien samt vill spela Australian Lottery Superdraw alternativt Oz Lotto och få en garanti att spela på nästa att få dragning eller blott önskar njuta av enkelheten och bekvämligheten att kunna köpa lotter hemifrån i favoritsoffan.