Några förslag för framgång på ketosis diet

Ehuru den inte är långt ifrån så poppis som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, innehar en kolhydratfattig ketogen kost ännu mycket högt aktning i flera kretsar som en effektiv viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedom följer ett litet antal tips för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick mycket utav vatten.

Också när man nyttjar en ketogen diet, så innehar din anatomi besvärligt att bibehålla så mycket vatten som den ska, så att inmundiga mycket vätska är bestämt nödvändigt.

Flera experter föreslår att männens intag ska vara åtminstone 3 liter dryck varje dag, medans motsvarande nummer för kvinns är 2, 2 liter per dag.

En bäst tecken på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är klar alternativt ljusgul, får man troligen tillräckligt mycket fluid.

Ta med dej en butelj vatten var man än promenerar!

2. ) Glöm ej fettet!

Enkelt uttryckt, våra kroppar ska bränsle för att fungera.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, behöver våra kroppar en val energikälla.

Eftersom äggviteämne ej är en verkningsfull energikälla, vänder sej våra kroppar till fettet.

Fett man äter när man är i ketos används för att ge handlingskraft, som tillverkar det mycket besvärligt att ackumulera fett medans man är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så ofta som möjligt: Livsmedel som avokado, oliver, nötter samt frön är idealiska.

3. ) Finna din kolhydratgräns.

Samtliga våra kroppar är annorlunda.

Somliga dieter måste följa en strikt kolhydratfattig diet som innebära förbrukning utav kortare tid än 20 gram per dag av kolhydrater.

Andra bantingskurer kommer att hitta att de behagligt och enkelt kan hejda i ketos samtidigt som den förbrukar 50, 75 alternativt 100 gram kolhydrater.

Det endaste sättet att kunna säkert är ”trial and error”.

Köp Ketostix alternativt annat avtryck av remsor för keton urinanalys samt granska din kolhydratgräns.

Om du upptäcker att man innehar en del rörelsefrihet, kommer det att göra att hålla fast vid din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var begåvad med spriten.

En av de stora aspekterna förurom att kunna konsumera fet födoämnen med ketogen diet är att man kan inmundiga sprit utan tillgängliga din viktminskning alltför långt ur bana. Mer information här.

Vitsen är att man kan dricka osötad alkohol som vodka, rom, tequila, gin, whisky, cognac och brandy tillsammans med några få lågkalori öl.

Begagnad lågkalori dricka för att blanda spriten och drick mycket vatten för att ej få vätskebrist, eftersom en baksmälla kan göra dej notoriskt dålig medan du är i ketos.

Samt kom ihåg, kalorier räknar ännu, så gå ej överbord.

Allt med måtta.

5. ) Inneha tålamod.

Medan ketogen diet är bekant för att ge en snabb viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna utav kosten, är viktminskning alltid en maklig, tidskrävande process.

Bli inte befängd om vågen ej visar på en direkt viktminskning, alternativt antagligen visar små viktökningar, för två dagar.

Din vikt varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett mängd faktorer.

Glöm inte att begagna statistik som hur dina kläder passar eller kroppsmått för att se dina framsteg, kan ge mer än vad vågen visar.