Den nya generationen desinfektionsmedel är här

Den nya generationen desinfektionsmedel är här.

Fram till nu har handsprit, handgel och andra desinfektionsmedel bara desinficerat – inget mer. Inget som helst efterskydd. Minuten efter kan t.ex svininfluensavirus H1N1 hamna på en desinficerad hand och börja sprida smitta.

T ex på bensinmacken, den som tar betalt kan smitta hundratals personer via pengarna, inkubationstiden är 7-10 dagar. Till kassorna på olika varuhus är det en ständigt ringlande kö, tidningsbärare tar på alla ytterdörrar, hissdörrar och portkoddosor i hela distrikt. För att inte tala om rulltrapporna på varuhus.

Nu har ett litet innovationsföretag i Svedala  tagit fram en helt ny generation desinfektionsmedel som fortsätter döda virus efter själva desinfektionen. Inte nog med det – efterskyddet sker utan gift genom ett fysikaliskt skydd.

Man har uppfunnit och testat i över ett år för att bekämpa MRSA – sjukhussjukan. Sedan kom svininfluensan och man fick byta focus, dels affärsmässigt men också socialt – dessa produkter kan rädda många människor från att smittas med svininfluensan H1N1.

Smittstopp – den nya generationen desinfektionsmedel

Smittstopp består av en serie produkter som hjälps åt att stoppa smittspridning. Samtliga smittstoppande produkter lämnar kvar en molykyltunn film av katjonisk polymer (som är både livsmedelsgodkänd och hudvänlig). Polymeren är positivt laddad, “magnetiserar” fast det negativt laddade svininfluensaviruset som fastnar och dör. Influensaviruset kan inte nötas loss, då går det sönder.

Det börjar med Smittstopp Spray Alla Ytor. Hemma och på arbetsplatser sprayar man alla ytor som alla rör vid. Viktigaste är på toaletten, i toaskålen (katjonerna binder sig till porslinet och sitter kvar i minst 1 vecka), sitsen, spolknappen, kranar, strömbrytare och dörrhandtag. Sedan alla ledstänger, dörrhandtag osv. Enklast är att gå runt, Spraya på – Torka av = klart. Fungerar fantastiskt på kläder, gympaskor, strumpor, sängkläder, hundfällar och tyg. All lukt som orsakas av att bakterier lever på svett och smuts försvinner – bakterierna kan inte leva på positivt laddat tyg. En bonus förutom att smittspridningen stoppas helt.

Smittstopp spray fungerar till det nöts bort (spraya dörrhandtag varje vecka), blir övertäckt av smuts eller neutraliserat. Den elektriska laddningen försvinner aldrig, en yta som inte blir nött eller smutsig kan vara skyddad i +10 år.
Det är bara en sak att tänka på – använd aldrig något annat rengöringsmedel (alla är anjoniska = negativt laddade) ovanpå Smittstopp, verkan neutraliseras. Använd Smittstopp Ytor igen eller bara vatten.

Smittstopp Antibakteriell Handtvål. Händerna blir desinficerade och den molekyltunna polymerhinnan fortsätter att skydda mot H1N1 viruset (och 50-100 andra, från herpesvirus till sjukhussjukan MRSA) upp till någon timme. Byt tvål på toaletten så blir alla som tvättar sig skyddade automatiskt. Använd inte handsprit efter Smittstopp Antibakteriell Handtvål, händerna är redan desinficerade.

Det bästa till sist, Smittstopp Handdesinfektion får  andra produkter att framstå som rena stenåldern.

Smittstopp Handdesinfektion fortsätter skydda i flera timmar efter desinfektion. När detta skrivs finns det inget annat desinfektionsmedel som har efterskydd. Smittstopp Handdesinfektion appliceras på händerna som sedan får lufttorka. Det ger lite längre skydd än handtvålen, då man torkar händerna efter handtvätt (med papper eller 100% personlig handduk, handukar är stora smittspridare och förbjudna i livsmedelsindustri och vård).
Detta kommer sannolikt att rädda många, många som jobbar i kassa, i taxi eller hanterar pengar, från att smittas av svininfluensan.

Samtliga Smittstopp-produkter kan beställas av alla privatpersoner eller företag från allt-fraktfritt.com.

Smittstopp Antibakteriell Handtvål och Smittstopp Handdesinfektion har bara funnits på marknaden 1 vecka när detta skrivs. Beställ nu för att vara säker på att det inte blir köppanik när Smittstopp-produkterna blir allmänt kända – handspriten är slut på apoteken för jämnan.

No related posts.