Använd AROMOLJA för att ge ditt hem en god doft.

I den här artikeln vill vi introducera hur du kan få ditt hem att bli välkomnande och extra mysigt med hjälp av aromatiska oljor. Massor av olika sätt att utnyttja AROMOLJA välgörande möjligheter. Något av det skönaste i aromterapiväg är att få en grundlig massage med ETERISKA OLJOR och att efteråt känna sig totalt avslappnad, tillfreds med livet och lugn. Det är ett av många sätt att utnyttja aromolja eller doftolja som den också kallas, men den kan också smaksätta drycker.

eucalyptus

Finn AROMOLJA och ETERISKA OLJOR som du tycker om doften på.

Till att börja med så är det viktigt att du väljer doftoljor som tilltalar dig. Mandarin- och Limeolja är populära och upplevs av många som fräscha, medan en del tycker de är alldeles för fruktiga. Många är dock överens om att oljor som pepparmintolja och eukalyptusolja ger en känsla av friskhet och kanske också lite kyla vilket man kan vara intresserad av en mycket varm sommardag.

Prova ut vilka dofter som passar dig och snåla inte på att utnyttja dem. Ett utmärkt sätt att använda olika oljor är att ha doftkrus med vatten och några droppar olja som värms upp av ljusen. En välkänd webshop är allt-fraktfritt med massor av olika oljor som du kan prova dig fram.

Fördelen med att använda doftkrus är att det är lätt att anpassa oljorna till olika årstider och väderlekar. En kombination av värme, ljus och en god doft kyliga mörka vinterkvällar låter inte så dumt väl? Det som passar bäst på vinter kanske inte passar alls på varma sommarkvällar.

Gör din egen munspray med en liten sprayflaska, vatten och 4-5 droppar pepparmintolja. Det är viktigt att skaka flaskan innan du sprayar. Du behöver inte nöja dig med smaken eller doften från bara en olja, blanda olika och skapa egna favoriter.

Tips: Engagera familjen i att experimentera olika dofter för olika rum i hemmet. Om man gnider denna AROMOLJA bakom öron och runt hårlinjen så får man ett naturligt skydd mot löss. Den doft vi människor gillar avskyr lössen.

Prova att smaksätta kolsyrat vatten och kaffe.

Blanda ett par aromoljor i vatten som du kolsyrar och skapa nya smaker. Om du känner för lite nya smaker på ditt kaffe eller kolsyrade vatten kommer du upptäcka en helt ny värld.

Brygg ditt kaffe som vanligt och tillsätt sedan en smak som du tror kommer att passa. En droppe eukalyptusolja i kaffemuggen ger dig en doft av himmelen. Några av de aromoljor du borde prova är stjärnanis- pepparmint och eukaluptus. Vi måste påpeka det igen, det finns absolut inga gränser vilka smaker du kan trolla fram med olika aromoljor. Närmare gratis än så här kan du knappast komma.

Det här kan man göra på morgonen eller kanske på eftermiddagen på jobbet då man behöver lite mer energi och något som får en att bli på riktigt gott humör. Pepparmintoljan i kaffe eller kolsyrat vatten ger också en välmående mage och frisk andredräkt.

Säkert har du en favoritsmak, men stanna inte bara vid den utan prova vidare. Ta steget till nya smaker som du kanske inte ens har hört om förr. Om du ser till priset kostar aromolja nästan ingenting per droppe. Alla har sin favoritsmak, så det gäller att tänka på det när du beställer.